Bulvár-celeb

2023.05.05. 14:30

1.386.000, Köszönjük! Turnéra indul a Bochkor

Az ország első számú reggeli rádióműsora idén májusban is országjárásra indul.

Bochkor Gábor és Lovász László a tavalyi turné szegedi állomásán

Forrás: Új Néplap

Fotó: Nagy Balázs

Bochkor Gábor, Lovász László és Háder György május 8-án ismét útra kel a Retro Rádió kapszulastúdiójával, hogy személyesen köszönje meg az ország legnagyobb rádiós közösségének, az 1.386.000 Bochkor hallgatónak a bizalmat.

Május 8-tól 12-ig öt városba látogatnak el az ország leghallgatottabb reggeli műsorának, a Retro Rádió Bochkor című produkciójának a sztárjai: Bochkor Gábor, Lovász László és Háder György.

A műsor stábja megszámlálhatatlan meghívást kapott az ország minden szegletéből. Idén úgy döntöttek, hogy ezúttal a debreceni, szegedi, pécsi, szombathelyi és győri hallgatókhoz látogatnak el személyesen.   

Az őszi turné sikerén felbuzdulva most is csatlakoznak hozzánk a vendéglátó városok legnépszerűbb zenekarai, így megismerhetünk öt új együttest, akiknek bemutatkozási lehetőséget adunk a helyszíni színpadunkon és az országos élő műsorban is a Retro Rádióban

– mondta el Bochkor Gábor a hazai kereskedelmi rádiózás első számú ikonja.   
 

Az 1.386.000, Köszönjük turné menetrendje

  • május 8. Debrecen 
  • május 9. Szeged
  • május 10. Pécs
  • május 11. Szombathely
  • május 12. Győr

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában