Bulvár-celeb

2023.07.14. 12:04

Előkerült egy botrányos videó, állítólag Marics Peti barátnője lehet rajta

Furcsa videó került elő a ValMar tatabányai koncertjéről.

MW

Fotó: Markovics Gábor / hot!

A nem túl jó minőségű videót a Redditen posztolta valaki, aki azt állítja, a felvételen Marics Peti barátnője, Kovács Gyopár is feltűnik – írja a Bors.

A posztoló szerint ő az, aki 1:06:23 környékén imbolyogva táncol a koncert alatt a színpad mellett, egyszer pedig el is esik.

„Kovács Gyopár a valóságban: a tatabányai ValMar-koncerten a világáról nem tudott. Dőlt, borult. Egyszer konkrétan mint egy zsák eldőlt a Milán csaja mögé. A videón is látszik a biztonsági őr mögött. 1.06.23-nál például, amikor kidőlt full készen. Mindezt Milán egész családja (anyuka, apuka stb.) előtt! Nekem az a véleményem, hogy legyen már annyi tartása egy nőnek, hogy nem csapja így szét magát a szülők társaságában! Annak, aki megkérdőjelezte, hogy ott voltak a szülők: az apuka meg a színpadon is fenn volt. Az anyuka szinte folyamatosan ott állt a biztonsági őt mögött” – írta a posztoló, akinek állítására nincs bizonyíték, bár Gyopár tényleg ott volt a koncerten, de hogy ő-e az a lány a felvételen, nem tudni biztosan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában