Bulvár-celeb

2023.07.17. 11:25

Szikora Róbert elmondta mit gondol Dolly botrányáról

Szikora szerint karaktergyilkosság zajlik.

Fotó: Szabolcs László / Bors

Dolly súlyos állatkínzási botrányba keveredett, az ügy máig nem zárult le. Az énekesnőnek a menedzsere tenyésztett kutyákat borzasztó körülmények között egy Dolly Roll nevű kennelben, bár Dolly azt mondja, erről semmit nem tudott.

Remélhetőleg jövő nyárra ez már csak a múlt lesz, ugyanis nagyon fontos feladat vár rá és egykori zenésztársaira, koncertet ad a Hungária együttes. Szikora Róbert elárulta, mit gondol az ügyről, Dollyról és hogy mi lesz a jövő évi nagy horderejű közös fellépésükkel.

Dolly, köszöni szépen, megpróbálja bebizonyítani az igazságát – ez most az ő dolga. Nekünk nemegyszer elmondta, hogy ő teljesen ártatlan az egészben, az a nő becsapta.

– A Hungáriának pedig van egy szerződése, amely szerint 2024. június 1-jén koncertet adunk a Népstadionban. Ezt ügyvéd előtt mindannyian aláírtuk, nem lehet lemondani. Bízom benne, hogy Dolly ügye gyorsan el fog csitulni. Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát.

 

 Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is. Nagyon meghurcolták őt a napilapok. Hiába volt egész életében jópofa, szép és jó – egy pillanat alatt összedőlt ezt a vár 

 

– fejtette ki véleményét a Star magazinnak, amit a Bors idéz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában