Bulvár-celeb

2023.08.25. 07:05

Liptai Claudia megakadályozta, hogy felhasználják Gesztesi Károly hangját

Claudia sem gondolta volna, hogy exférje halála után neki kell egy nagyon komoly döntést meghoznia, melyben lányuk segített neki.

Először beszélt arról Liptai Claudia, hogy nemrég milyen fontos levelet kapott lánya, Gesztesi Panka, melyben édesapjáról volt szó. Gesztesi Károly nemcsak színészként, hanem szinkronszínészként is nagyon sikeres volt, egyik legemlékezetesebb munkája a Shrek, melyet el sem tudának képzelni nélküle a magyar rajongók, viszont úgy tűnik, hogy a folytatásban kénytelenek leszek.

Írtak egy levelet a Pankának, hogy lesz az ötödik Shrek, és hogy mit szólnánk hozzá, ha a mesterséges intelligencia segítségével megszólaltatnák...
Merthogy nem tudják elképzelni, hogy más legyen a hangja, mint a Karcsi. De persze ez egy nagyon drága technológia" - kezdte Liptai Claudia, aki maga is imádja az animációs filmet, és bár megtisztelő volt a felkérés, de végül elutasították azt.

Forrás: TV2

Liptai és lánya szerint is ez egy hazugság lenne, hiszen nem Gesztesi Károly, hanem egy robot szólaltatná meg az ikonikus ogrét, ezért nem szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy hús-vér emberek munkáját vegyék el. Ahogy ő fogalmazott, megágyaznának "az emberiség és a művészet sírjának". Gesztesire való tekintettel sem látja szükségesnek, mivel úgy gondolja, hogy enélkül is örökre Shrek marad az emlékezetekben - mondat a Youtube műsorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában