Krimi

2023.09.12. 05:00

Hihetetlen, mekkora luxust engedhet meg magának Szoboszlai Dominik

30 milliós karórája árát kicsit több mint 3 nap alatt kereste meg.

MW

Fotó: Dömötör Csaba

Szoboszlai Dominik tehetségét már a világ top futballjában is kezdik felfedezni, ugyanis a Liverpool csapatában kezdőként kap helyet hétről hétre. A legutóbbi Aston Villa elleni meccsükön gólt is szerzett válogatott focistánk. Nem véletlen, hogy a középpályás magasan jegyzett sportoló, és ehhez járó fizetése is van: sajtóértesülések szerint heti 54 millió forintot, vagyis 120 ezer fontot keres – derül ki a Bors cikkéből.

Így nem is meglepő, hogy Dominik, miután Angliába költözött az új csapatához, be is szerzett néhány luxusterméket, amiket mindenki megcsodálhatott, amikor a múlt hét folyamán hazatért a válogatott összetartásra.

Fotó: Hegedűs Róbert / Forrás: MTI

A Telkiben róla készült képeken jól látszott, hogy egy 30 millió forintos Patek Philippe Aquanaut (5167R-001) karóra van a kezén, egy 1 millió 300 ezer forintos Louis Vuitton LV x YK Multipocket hátizsák a hátán, és a sneakerrajongó követői szerint Dominik lábán egy Lanvin Leather curb cipő látható, amely 970 dolláros darab, vagyis 339 ezer forint.

Könnyen kiszámolható, hogy a különböző luxustermékek árát mennyi idő alatt keresi meg Szoboszlai Dominik.
Ha iránymutatónak tekintjük a heti 54 millió forintos (120 ezer fontos) fizetését, akkor a focista egy óra alatt 320 ezer forintot keres. 

A cipője árát kicsivel több mint egy óra alatt, a táskája árát egy délutáni „műszakban”, összesen 5 óra alatt, a karórája árát pedig 98 óra alatt, vagyis kevesebb mint 4 munkanap alatt keresi meg.

Ráadásul a heti 120 ezer fontos fizetését bónuszok nélkül kell érteni, úgyhogy ennél csak gyorsabban keresheti meg a kiegészítők árát, vagyis akár a heti 150 ezer fontot is elérheti a magyar sztár gázsija.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában