Krimi

2023.08.01. 12:31

Ezt a fiatal férfit keresi a rendőrség: késsel rabolt ki egy embert fényes nappal Budapesten

Háromezer forintot zsákmányolt.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Brian A Jackson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090/1571/2023. bűnügyi számon eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt a 23 éves Kovács Marcell ellen, akiről itt nézhet meg fotót.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Kovács Marcell 2023. július 31-én 14 óra 15 perc körül Budapest IX. kerületében, a Pöttyös utcai metrómegállóban egy késsel megfenyegetett egy férfit, és a pénze átadására szólította fel.

 A férfi a fenyegetés hatására átadott háromezer forintot az elkövetőnek, aki ezután elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kovács Marcellt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon - írja a police.hu.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában