Krimi

2023.09.26. 12:59

Borzalom Jordániában: egy szelfibe halt bele a tündéri fitnesztréner, Zsuzsi

Egy fénykép készítése után megcsúszott és szörnyethalt a kisvárdai edző.

Forrás: szon.hu

Fittmóka néven építette karrierjét évek óta, óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat. Meggyőződése volt, hogy az egészségünket mozgással és tudatos táplálkozással 100 évig is megőrizhetjük. A Naphire.hu információi szerint Kozma Zsuzsi hétfőn életét vesztette, egy szelfit követően csúszott meg egy sziklán, majd a mélybe zuhant – idézi a szon.hu.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő Zsuzsi halálhírét több közeli ismerőse és a családja is megerősítette a közösségi oldalán. A bejegyzése alá százával érkeznek az együttérző részvétnyilvánítások, láthatóan többen is értetlenül állnak a tragikus hír előtt.

A Nyírbátorban kézilabdázó Albecz Bence korábbról ismerte a Jordániában tragikus körülmények közt elhunyt, kisvárdai származású hölgyet.

– Még vagy úgy öt esztendeje, Nyírbátorban, a Dragon Race terep- és akadályfutó versenyen találkoztam vele, ott tartott tornát a versenyzőknek, a résztvevőknek. Nagyon kedves és közvetlen volt. Hihetetlen, ami történt vele, őszinte részvétem a családjának

– mondta a szabolcsi hírportálnak Albecz Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában