Celebfigyelő

2021.12.29. 13:43

Újabb sztárlagzi készül Szekszárdon?

Szekszárdon, a Bodri Pincészetnél vendégeskedett Shane Tusup, tudta meg lapunk az amerikai úszóedző kedd délután a közösségi oldalára felkerült bejegyzéséből. Azóta arról is értesültünk, hogy nem egyedül járt erre: Szabó Zsófival együtt egy előre lefoglalt családi összejövetelre érkeztek az Optimus Étterembe, amelyen részt vettek Shane szülei, Zsófi édesanyja és egy szekszárdi barátjuk is. A hely és a vendéglátás egyaránt lenyűgözte valamennyiüket.

Gazsó Rita

Fotó: Bodri Pincészet / Beküldött kép

Igazán meghitt, jó hangulatú volt az esemény, amely délután egy közös étkezéssel indult, majd a legexkluzívabb válogatásból, a Gurovica-dűlő legkiválóbb boraiból kóstolhattak a vendégek – mondta Pölöte Norbert, a Bodri Pincészet vendéglátó igazgatója. A vacsorát Bodri István tulajdonos vezetésével egy pincetúra követte, amelynek során a sztárpár és családtagjai bejárhatták a pincészetet. A rendezvényterem mellett, ahol az ősszel Majkáék lakodalmát is rendezték, egyebek mellett az érlelőpincét is megtekintették, amely Shane szüleit is lenyűgözte, hiszen Kaliforniából érkeztek, ahol szintén komoly hagyományai vannak a borkészítésnek.

Hírek szerint egy lehetséges együttműködés is körvonalazódni látszik Shane Tusuppal, akiről úgy tudjuk, az utóbbi időben egyre inkább a vendéglátás felé orientálódik: éttermet nyitott a fővárosban, amelynek kínálatában – vélhetően a borkóstolón szerzett tapasztalatainak köszönhetően – a Bodri Pincészet borai is megjelenhetnek.

Mindenki nagyon elégedett volt az ételekkel és a borokkal egyaránt, egészen zárásig maradtak - jelezte Pölöte Norbert, sőt azt is megtudtuk, hogy a hely is nagyon megtetszett az ifjú párnak. Nem csodálkoznánk tehát, ha Bodriék hamarosan újabb sztár lagzi szervezésére kapnának felkérést, bár arról nem nyilatkoztak, hogy az összejövetelen szóba került volna-e ez, esetleg kértek volna-e ajánlatot egy jövendőbeli esküvőre. Szemtanúk szerint azonban nem lehetetlen, hogy hamarosan összekötik az életüket, hiszen a fiatal pár között nagy volt a harmónia, az ott tartózkodás ideje alatt szinte egy pillanatra sem engedték el egymás kezét.

A családi programról egyébként Szabó Zsófi is osztott meg képeket közösségi oldalán, amely szinte felrobbant a hírtől: a posztnak cikkünk élesítésekor már több mint 20 ezer kedvelője volt, többen megosztották a hírt, sőt sokan kommentálták is. "Tökéletes pár" - írta valaki, míg más talányosan megjegyezte: "Kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni..."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!