Celebfigyelő

2023.07.30. 09:28

Köllő Babett bomba testének ára van

A TV2 Sztárban Sztár Leszek című műsorának újabb részeit forgatják Köllő Babett bonyhádi származású színésznővel, aki a show egyik mestere.

Brunner Mónika
Köllő Babett eleget szenved a külsejéért 
Forrás: Facebook

A Metropol is beszámolt arról, hogy Köllő Babett idén már harmadik alkalommal foglalja el a Mesterek székét a műsorban, amelynek új évada ősszel lesz látható a TV2 képernyőjén. 

Köllő Babett ismét gyönyörű ruhakölteményekben tűnik majd fel az élő show-k alkalmával, de a jelenlegi forgatásokon viselt ruhát is bemutatta a rajongóinak a közösségi oldalán. 

"Forgunk... Sztárban Sztár Leszek" – írta a fotójához. 

Csak az tud ilyen szép ruhát viselni, akinek megfelelő hozzá az alakja. Köztudott, hogy Köllő Babett rendszeresen edz, az edzéséről videót is közzétett. 

"A bomba testnek ára van. De Babett azok közé a vendégeim közé tartozik, akik imádják ezt csinálni, imádják minden könnyét és lemondását az edzésnek és a diétának, szóval jó gazdája a testének" – írta Köllő Babettről az edzője S. Németh Eszter, aki a magyar női testépítés világának egyik legjelesebb képviselője.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!