Celebfigyelő

2023.07.13. 12:00

Osvárt Andrea a polgármesterrel örül

Osvárt Andrea színésznő együtt örül a budapesti második kerületi polgármesterrel, hogy a Margit-negyedben közösségi kerékpártárolót hoztak létre. A nemzetközi hírű, Tamási származású színésznő a fővárosi második kerületi Margit-negyed projekt közösségi társadalmi fővédnöke.

Brunner Mónika

Osvárt Andrea a Giffoni Filmfesztiválon 2014-ben (Shutterstock)

"Margit-negyed, bringatároló", csak ennyit írt a Budapesten élő Osvárt Andrea színésznő közösségi oldalára, ezzel együtt posztolta Őrsi Gergely, a fővárosi II. kerület polgármesterének tájékoztatását és fotóit. Abban szerepel, hogy új, kényelmes, biztonságos, kamerával védett közösségi kerékpártárolót nyitottak a második kerületben.

A polgármester a biciklitárolóban: Osvárt Andreával ugyanott élnek, a Margit -negyedben (Beküldött kép)

"A bringák számának örömteli növekedésével szembe kell néznünk azzal, hogy sokaknak okoz nehézséget a kerékpárok otthoni tárolása, hiszen erre nincs mindenhol kialakított kényelmes és biztonságos helyiség. Így kínálkozott a lehetőség egy évek óta üresen álló, kihasználatlan, utcáról nyíló helyiség hasznosítására. Megfelelő biztonságtechnikai eszközök telepítésével, a bejárati ajtó cseréjével, és jól működő alkalmazással hatékonyan alakíthattuk ki a kerékpártárolót" – írta többek között a polgármester, hozzátéve, hogy 34 kerékpár számára nyílik biztonságos, akár hosszú távú tárolási lehetőség. A használathoz II. Kerület Kártya és regisztráció szükséges.

Beküldött kép

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!