A fejére nőtt

2023.07.21. 14:12

Rá sem lehet ismerni Köllő Babett lányára!

Köllő Babett bonyhádi születésű sztár egy szem lánykájára rá sem lehet ismerni, olyan nagyon nőtt – számolt be erről a Borsonline. Az internetes lap ismertette, hogy Milla már tavaly is nagy fejtörést okozott azoknak, akik még a kicsi lányt keresték édesanyja mellett.

Brunner Mónika
Köllő Babett és nagylánya, Milla 
Forrás: Köllő Babett/Facebook

Ám amit a minap Babett posztolt, azzal nem számolt senki.

"Hát...megnőtt a Kicsikém" – írta a közösségi oldalán a híresség, akinek a lánya hatalmasat nőtt tavaly óta. Alig észrevehető a különbség kettejük között, mi több, valószínűleg túl is fog cseperedni anyukáján.  

"Sose gondoltam volna, hogy létezik ilyen erős érzelem, kötődés, szerelem. Imádlak! Mindennél jobban! – mondta régebben lányával való kapcsolatáról Babett. 

Mint megannyi anya-lánya kapcsolatban, a színésznőnek nem volt egyszerű a kapcsolata eleinte gyermekével, időbe telt, míg egymásra hangolódtak. Babett bevallotta: még depresziós is volt emiatt. Azonban ezen a nehéz időszakon már túl vannak, és igazán közel állnak egymáshoz lelkileg, számolt be erről a Borsonline.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!