Celebfigyelő

2023.07.03. 10:19

Rubold Ödönt sokat foglalkoztatja a Nemzeti Színház

Tíz színdarabban szerepel a fővárosi Nemzeti Színházban Rubold Ödön, a Szekszárdon született Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész.

Brunner Mónika

Rubold Ödön színművész.

Forrás: Fcebook

Méltán büszke szülővárosa Rubold Ödön színművészre, akinek elismerései között még a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetés is megtalálható. A Nemzeti Színházban sokat foglalkoztatják, a Rómeó és Júlia című színdarabban látható Montague szerepében, az Egri Csillagokban ő Pinke bácsi, a Csongor és Tünde műben a Fejedelem, A Kassai Polgárok című színdarabban pedig István püspököt játssza. 

Szerepel még a Rex, a Don Juan, a Hazatérés, az Ajtó, a Tizenhárom almafa és a Vitéz lélek című darabokban. Sokan várják, hogy láthassák őt a színpadon. 

A Nemzeti Színház legaktuálisabb előadásai azonban csak augusztusban tekinthetők meg, a hivatalos közlés szerint. A Hé, Magyar Joe! című koncert-színházat augusztus tizenkettedikén adják elő Balatonbogláron, a Kultkikötőben. Molnár Ferenc: Egy, kettő, három - Az ibolya című darabját augusztus tizenhatodikán a Gyulai Várszínházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!