Celebfigyelő

2023.08.17. 16:52

Az Amazon Prime új sorozatában tűnik fel Osvárt Andrea

A tamási származású színésznő a német író, Sebastian Fitzek A terápia (Die Therapie) című művéből készített filmben szerepel. A pszichothriller egy tizenkét éves lány rejtélyes eltűnéséről szól.

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

"Valaki van az ajtónál. Kinyitod?" – reklámozza a filmet Osvárt Andrea színésznő is a Facebook oldalán. Sebastian David Fitzek német író és újságíró. Első könyve A terápia, amely 2006-ban bestseller lett Németországban. 

A története szerint a híres pszichiáter, Viktor Larenz lánya, Josy rejtélyes körülmények között tűnik el. Eltelik néhány év, az édesapa egy nyaralóba vonul vissza, hogy feldolgozza a szörnyűséget. Egy nap ismeretlen nő kopogtat az ajtaján. A nőt kényszerképzetek gyötrik, látomásaiban újra és újra megjelenik egy kislány, aki Josy-hoz hasonlóan nyomtalanul eltűnik. 

A hat epizódos minisorozat világpremierje október huszonhatodikán lesz. Az alkotást a berlini székhelyű Ziegler Film vállalat és az Amazon Prime Video jegyzi. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!