Celebfigyelő

2023.08.11. 14:10

Köllő Babett elkerüli, hogy tűvel szúrják az arcát

Már minden van, fürdőruhás fotó, csocsóasztalra behajolás, fogszabályzás, szendvicsevés, malaccal pózolás: Köllő Babett egyre komolyabban építi hazai sztárkultuszát. Rajongóit arról tájékoztatja, hogy egy arckezelő gép két év arcjógát végez el húsz perc alatt.

Brunner Mónika

Köllő Babett mindent megtesz azért, hogy szép maradjon

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

"Tudjátok, hogy szeretek kipróbálni minden új lehetőséget az arcápolásra, az arcbőr és a ráncok minőségének a javítására. Ráadásul azon kevesek egyike vagyok, akik ezt vállalják is, bár rengetegen teszik inkognitóban és ezzel sincs baj." – írta követőinek - rajongóinak a Facebook oldalán Köllő Babett. 

A posztjából kiderül, hogy arckezelő gépet ajánl a számukra, amely álláspontja szerint tökéletes megoldás azoknak, akik félnek a tűvel végzett kezelésektől, vagy lusták elvégezni a napi arcjóga gyakorlataikat. 

"Ez a gép 2 év arcjógát végez el 20 perc alatt. 4 alkalmas kezelés sorozat ajánlott, aztán időnként egy-egy fenntartó. Fájdalommentes, sőt inkább vicces." – tette hozzá.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!