Celebfigyelő

2023.09.05. 10:39

Abaházi Csaba az ügetőverseny celebfutamán versenyzett

A Kincsem Parkban, az Ügetőverseny celebfutamán indult Abaházi Csaba, a Retro rádió műsorvezetője, az Abaházi.RT frontembere augusztus első vasárnapján. Büszkén osztotta meg követőivel- rajongóival, hogy benne volt a legjobb ötben.

Brunner Mónika

Abaházi Csabáék a versenyen

Forrás: Facebook

Ismert emberek mérették meg magukat a Celebfutamon vasárnap délután. Abaházi Csaba mellett Harsányi Levente műsorvezető-énekes, Szlépka Armand a ValóVilág 10. szériájának negyedik helyezettje, Csillag Zsuzsi divatmárka tulajdonos, Szuper Levente jégkorongozó-kapus és Fodor Imre műsorvezető.

Forrás: Facebook

"Benne voltam a legjobb 5-ben az Ügetőverseny celebfutamán!  Beleszerettem ebbe a sportba! Eddig csak néztem, de benne lenni olyan élmény, amit újra meg újra át szeretnék élni, úgyhogy remélem lesz még lehetőségem javítani a helyezésemen! És ki tudja, lehet, hogy egyszer majd már önállóan is kipróbálhatom az ügetést! További képek, videó hamarosan! Köszönöm Vezér Emese, köszi Adrian Burany, köszi Kincsem Park!" – írta közösségi oldalán Abaházi Csaba. 

A Kincsem Park honlapján szerepel, hogy területük a lóversenyzés különleges és egyedi helyszíne Budapest szívében, mely közel száz hektáros zöld területtel és egészen sajátos mikroklímával rendelkezik. A versenypályáik nemzetközi színvonalúak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!