Celebfigyelő

2023.09.27. 17:00

Charlie-t ovációval ünnepelték Szekszárdon

Charlie 76 - "Az légy, aki vagy!" című koncertturnéjával szeptember huszonhatodikán kedden a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban lépett fel Horváth Charlie Liszt Ferenc-díjas énekes. A koncert napján érkezett Tolna vármegye székhelyére, a fellépése után Budapestre ment haza, menedzsmentje azonban csak másnap indult el Szekszárdról.

Brunner Mónika

Horváth Charlie-t ünnepelték Szekszárdon

"Köszönjük Szekszárd!" – szerepel Horváth Charlie hivatalos oldalán a szekszárdi koncerten készült fényképnél. 

Lapunk megtudta, hogy Charlie tizennégy fős stábbal érkezett Tolna vármegye székhelyére kedden, késő délután öt órától hat óráig beállópróbát tartottak a Babits Mihály Kulturális Központ nagyszínpadán, este hattól pedig már elkezdődött a ráhangolódás a koncertre. A szakmai stábbal kapott öltözőjük tágas és kulturált volt, az előzetesen leadott rider (azaz technikai és egyéb – pl. catering – igénylista) szerint ásványvizekkel, némi sörrel, gyümölcsökkel, édességgel, szendvicsekkel, hidegtállal, kávéval és teával fogadták őket.  

Szabó Béla, Charlie turnémenedzsere lapunknak elmondta, hogy általános ellátást kértek, a koncertturné ételösszeállítása során minden helyszínen más igényeket szabnak meg. Alapvető, hogy megfelelő legyen az ellátás, hiszen több órán keresztül tartó fellépéseken fontos a jó kondíció.

Szekszárdon jó néhány éve volt utoljára Charlie, a közönségen látszott is, hogy hiányolták, a koncert végén felálltak és hatalmas ovációval ünnepelték – mondta lapunknak a turnémenedzser. 

Charlie menedzsmentje a koncert után szekszárdi vendégházban pihent, mert számukra hosszabb idő lett volna a hazaút. Charlie és budapesti stábja azonban a fővárosba utazott. A turné szerdai állomása, szeptember huszonhetedikén Zalaegerszeg, ott találkozik újra a tizennégy fős stáb. Az ottani catering azaz étel- és italszolgáltatás szerint húslevessel, szarvaspörkölttel és dödöllével fogadják őket.

Forrás: Facebook 

A Charlie 76 koncertturné Horváth Charlie éveinek számára utal, ugyanis 1947 október huszonnyolcadikán született. 

Az légy, aki vagy! című idei turnéján már jónéhány koncertet adott, a koncertek egész ősszel folytatódnak. A hetvenhatodik születésnapja alkalmából ünnepi dupla koncertet ad a budapesti Kongresszusi Központban két egymást követő napon, november másodikán és harmadikán. Az első napon vendége a Budapest Jazz Orchestra és Tóth Vera énekesnő, a második napon saját zenekarával lép fel, vendége: Kovács Kati énekesnő lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!