Celebfigyelő

2023.09.26. 14:06

Kovács Gergő: szeretem a közönségem!

Kovács Gergő szekszárdi énekes elbúcsúztatva a nyarat megható vallomást tett közzé Facebook oldalán szeptember huszonötödikén hétfőn. Megosztotta, hogy többek között művelődésszervezők, hangtechnikusok állnak egy-egy fellépése hibátlan kivitelezése mögött.

Brunner Mónika

A fotón Kovács Gergő énekes látható. (Beküldött fotó)

"Maximális tiszteletet és elismerést érdemelnek ők, akik igaz, hogy a háttérben vannak, de nélkülük kivitelezhetetlen lenne egy rendezvény, előadás, kulturális program. Számomra ez a 2023-as év jubileum. A szólóénekesi zenei pályámat 10 évvel ezelőtt kezdtem. Rögös út volt. Nem miattam, külső tényezők miatt. Én mindvégig kitartottam és amennyire lehetett igyekeztem helytállni. És miért?! Mert imádom csinálni! Szeretem a közönségemet, és amíg ők is szeretnek engem, addig ez mind biztatást ad számomra ahhoz, hogy színpadon maradjak!" – írta többek között Kovács Gergő énekes, hozzátéve, hogy az idei nyári szezon szuper jól telt a számára, sok fellépéssel, régi és újabb helyszínekkel. Ismertette, hogy rengeteg embert fel tudna sorolni, akiknek az elmúlt tíz év sikerei okán hálával tartozik. Zenésztársakat, kulturális területen dolgozó szakembereket, szponzorokat és még hosszan lehetne folytatni.

"Köszönök mindenkinek mindent! Ha rajtam múlik, lesz folytatás! Ezt a dalt pedig a mai napon énekeltem fel! Szeptember volt. Hallgassák, hallgassátok szeretettel!" – tette hozzá. 

Kovács Gergő portálunknak elmondta, hogy a posztja igazából egy köszönetnyilvánítás a közönsége felé, az eddig elmúlt tíz év miatt, amit szólistaként a zenei pályán töltött. A szólókarrierjét 2013-ban kezdte. A tíz év alatt saját szervezésű dalesteket tartott sztárvendégekkel, köztük Zalatnay Saroltával, László Attilával, Koós Rékával. Ezenkívül jótékonysági koncerteket és különböző előadásokat tartott nagyon sok településen határon innen és túl is, több fesztiválon, falunapon, céges- és magánrendezvényen lépett fel, két külföldi koncertet is adott. Számára a legnagyobb öröm és elismerés a közönség szeretete és az, hogy várják vissza a színpadra.

Kovács Gergő énekesnek továbbra is sok terve és elképzelése van a zenei pályán, és nagy örömmel tesz eleget műsorfelkéréseknek a jövőben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!