Celebfigyelő

2023.10.19. 10:19

Drukkolnak Zsikó Zsuzsannának a rajongói

Drukkolnak követői-rajongói Zsikó Zsuzsanna alsónyéki népi énekesnek, hogy sikerrel járjon, és az egyre közeledő hideg téli időszakban a decsi fogyatékkal élőknek legyen végre fűtése.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna, Junior Prima -díjas népi énekes. Fotó: Facebook

"Szorítok Zsu" – írta egyik követője Zsikó Zsuzsanna közösségi oldalán. "Gratulálok Zsuzsika, drukkolok én is, puszi" – bíztatta egy másik. Hangulatjelekkel is kifejezik érzéseiket, küldik nekik a szeretet jelét a szívet, valamint virágokat is. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Zsikó Zsuzsanna énekesnő egy igazán jó ügy mellé állt. A Szülők a Gyermekekért Alapítvány jótékonysági koncertjén lép fel a Tarsoly zenekarral október huszonkilencedike vasárnap délután négy órától a decsi Református templomban. – Szeretnénk segíteni a decsi Bendegúz Fogyatékkal Élők Nappali Ellátóját, amelynek a fűtésrendszere még mindig használhatatlan – fogalmazott az alsónyéki népdalénekes. 

A koncert támogatói jegyára háromezer forint, amelyet elővételben a decsi Bendegúz Fogyatékkal élők nappali ellátójában, valamint a koncerthelyszínen is meg lehet vásárolni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!