Celebfigyelő

2023.10.09. 12:21

Katona Henrietta aranyló őszt varázsol fotójával

Katona Henrietta, a Tolna megye Tündérszépe 2021 győztese fotójával elhozta az aranyló őszt, és bár divatfotóról van szó, mégis, akár az őszi lakberendezéshez is kitűnő tippeket adhat.

Brunner Mónika

Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek versenyének köszönhetően szerzett ismertséget. Azóta is rendszeresen szerepel a kifutókon, modellkedik, és egyre több divatfotón tűnik fel. Budapesten él, és egyetemi tanulmányai mellett modellkedik, valamint szépségversenyeken is indul. 

Katona Henrietta egy októberi divatfotón. Fotó: Facebook 

„Sweet autumn", azaz „Édes ősz" – írta fotójához Katona Henrietta, aki egy nagy tükörnek háttal pózol. 

A Lakáskultúra magazinban is megírtuk, hogy a hulló falevelek tökéletes összhangban vannak a fémszínekkel. Az ezüst, a réz, a bronz és az arany különböző árnyalatai nélkülözhetetlenek egy őszi enteriőrben, ráadásul a csillogó felületeken varázslatosan tükröződnek a hangulatos esti fények is.

Katona Henrietta az idén nyáron készült Podcast-interjúban elmondta, úgy gondolja, a szépség relatív, mindenkinek más a szép.  

– Természetesen a zsűri csak azokból a lányokból tud kiválasztani egy királynőt, akik jelentkeztek az adott versenyre. És valóban nagyon sok komment jön arról, hogy valakinek az ismerőse sokkal szebb, mint az, aki a megmérettetést megnyerte, viszont az a lány nem jelentkezett a versenyre, a zsűrinek nem is volt lehetősége őt megkoronázni – mondta el a beszélgetésben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!