Celebfigyelő

2023.10.02. 14:14

Kóbor János lánya tovább turnézik az Omega musicallel

A Gyöngyhajú lány balladája - Omega musical címmel turnézik az Omega együttes és az Experidance Production országszerte. A fővárosban szeptember végén léptek fel az elhunyt Kóbor János lányával, a tini Lénával.

Brunner Mónika

A tini Szabó Máté színművész mellett már musical színésznőként is megállja a helyét.

Fotó: Borsonline/Máté Krisztián

Kóbor János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes becenevén "Mecky" lánya, Kóbor Léna is szerepel a darabban, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, a Petróleumlámpa. A musical egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton ősi mitikus legendáit.

– Rengeteget próbálok, otthon is, ha van egy kis időm, rögtön a dalokat éneklem, vagy az egyik párbeszédet elmondom. Anyu szokta a végszavakat mondani, úgyhogy közösen otthon próbálni szoktunk, de nyilván nagyon izgulok – nyilatkozta még tavasszal az RTL Klubnak Kóbor Léna, az édesanyja, Kóbor János özvegye, Deme Zsóka társaságában. Hozzátette, hogy annyiszor látta, ahogy édesapja elénekli, próbálta ezeket a dalokat, ezért úgy érzi, hogy menni fog, és apukája is örülni fog, hogy az Omega dalokat énekli. 

Kóbor János 2021-ben hunyt el, Tolna vármegyében Bátaszék önkormányzata 2022-ben állított emlékére emléktáblát annál a bátaszéki háznál, ahol a gyermekkorát és nyarait töltötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!