The Voice

2023.11.16. 19:00

Együtt szurkolhatunk Aliznak

Gazsó Rita

Kovács Aliz

Fotó: Molnár Gyula

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Kovács Aliz legutóbb bravúros teljesítménnyel bejutott a The Voice című tehetségkutató verseny legjobb három versenyzője közé. Az eredménnyel kapcsolatban megtisztelőnek nevezte, hogy a legjobb három között lehet.

– Úgy gondolom, tényleg megérte feladni az elveimet és jelentkezni a műsorba, hogy ilyen élményekkel legyen telis-tele az életem – mondta. A most szombati finálén tehát Kovács Harmat és Szakács Erika mellett a paksi tehetség is újra megméretteheti magát, remélhetőleg sikerrel. 

A döntőt szombaton 20 órától, a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében közösen követhetik az Aliznak szurkolók, ahová a szervezők minden érdeklődőt várnak. A finálé alatt a helyi rádió jóvoltából élő bejelentkezéssel és műsorvezetőkkel várják majd mindazokat, akik buzdítani szeretnék a fiatal énekesnőt.

Gyertek és adjunk közösen szárnyakat a tehetséges énekesnőnknek, Kovács Aliznak! Kövessük nyomon együtt az ifjú paksi kötődésű lány káprázatos menetelését a végső cél felé! November 18-án, szombaton este 20 órától várunk szeretettel mindenkit a Csengey Dénes Kulturális Központ színházterében, ahol óriás kivetítőn izgulhatjuk végig a műsort, és Aliz szereplését! Ha neked is elnyeri a tetszésedet, ne habozz, küldj egy SMS-t és szavazz! Adjuk meg közösen az esélyt, hogy Aliz álma valóra váljon; és a családján, barátain túl egy egész város büszke lehessen rá!” – írják a szervezők.

Facebook esemény:

– Ez kérem szépen zseniális, leírhatatlan érzés mekkora hála lüktet szívemben – reagált a tőle megszokott közvetlenséggel a kezdeményezésre közösségi oldalán Kovács Aliz. – Paks, az én kicsi városom, ahol feltétel nélküli szeretettel támogatják végig utamat. Egyáltalán nem mindennapi, amit tesztek értem, és ezért életem végéig hálás leszek. Bámulatosak vagytok, köszönöm – írta az énekesnő, aki külön megköszönte a Csengey Dénes Kulturális Központnak és vezetőségének, akik – mint mondta – kicsi kora óta mindig mellette állnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!