Lemondta a karácsonyi előadásait

2023.12.16. 17:51

Kovács Gergő énekes koronavírus-fertőzést kapott

Kovács Gergő szekszárdi énekes napokkal ezelőtt a Facebookon tájékoztatta rajongóit - kedvelőit, hogy koronavírus fertőzés miatt kénytelen lemondani karácsonyi előadásait.

Brunner Mónika

Kovács Gergő. Fotó: Facebook

Szekszárd Kovács Gergő ezt írta közösségi oldalán a betegségéről: 

„Kedves Ismerőseim és Érdeklődők! Sajnálattal közlöm, hogy koronavírus fertőzés miatt a visszalévő karácsonyi előadásaimat kénytelen vagyok lemondani. Nagyon sajnálom, és bízom benne, hogy az elmaradt előadásokat a jövőben pótolhatom.”

Kovács Gergő énekes koronafertőzést kapott. Fotó: Facebook

Kovács Gergő plakátot is közzétett, amelyen piros vonallal húzta át az elmaradt előadásait. 

Aszerint a december tizenharmadikai keszőhidegkúti, a december tizenötödikei diósberényi és a december tizenhatodikai váraljai fellépései egészen biztosan elmaradnak.  

Citromos teát, gyümölcsöt javasoltak neki 

A rajongói, kedvelői Facebook kommentekben kívántak mielőbbi gyógyulást, jobbulást Kovács Gergőnek. Egyikük ajánlotta neki, hogy igyon sok citromos teát, egyen sok gyümölcsöt. 

Kovács Gergő évekkel ezelőtt lapunknak adott interjújában elmondta, hogy a koronavírus járvány durvább időszakában sokszor el volt keseredve, de ilyenkor elsősorban énekelt, kertészkedett, sokat sportolt, és igyekezett a dolgok jó oldalát nézni, amennyire lehetett. 

Akkor is nagyon várta a visszatérést, az élő, személyes találkozást a közönséggel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!