Celebfigyelő

2023.12.14. 16:05

Lovasi András a feleségével fogyókúrázik

Lovasi András énekes elárulta, hogy fogyókúrázni kezdett, akárcsak a felesége, a szekszárdi származású Földes Eszter színésznő. Elmondta, hogy a neje elkezdett nem beleférni a színpadi ruháiba, ő pedig vele együtt diétázik.

Brunner Mónika

Földes Eszter bele akar férni a színpadi ruháiba.

Fotó: Bús Csaba

Abaházi Csaba, Szekszárdon született műsorvezető-énekes interjút készített Lovasi Andrással, a Kispál és a Borz, a Kiscsillag zenekarok énekesével, aki elárulta neki, hogy fogyókúrázik, méghozzá a felesége hatására. 

– A feleségem elkezdett fogyókúrázni, mert ő meg elkezdett nem beleférni a színpadi ruháiba – mondta Lovasi András, hozzátéve, hogy egyszerűbb volt a nejével együtt, vagy kicsit később utána elkezdenie a fogyókúrát, ezzel is segíti őt, hogy ne kelljen egyszerre két konyhát vinnie a házban.

– Praktikus módon csatlakoztam inkább az asszonyhoz – mondta.

20171006-19-tum
Lovasi András nejével együtt diétázik 
Fotó: Tumbász Hédi

Elmesélte, hogy nem nagyon hajlamos a hízásra, és nem is szeret olyan nagyon végtelenül sokat enni. Sportolni is szokott, fut, úszik, gyalogol, gyógytornázik. 

– Igyekszem összerakni magam, egyszerűen azért, mert például a színpadon végigénekelni másfél-két órát, az is azért valamennyi kondit kíván – mondta Lovasi András. 

Beszélt arról, hogy szereti, ha egy koncert úgy történik, hogy nem a teste hátráltatja abban, hogy sikerük legyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!