Celebfigyelő

2023.12.19. 14:59

Sokan aggódnak Kovács Gergő énekesért

Rajongói aggódnak Kovács Gergő szekszárdi énekesért, aki Facebook oldalán jelentette be, hogy koronavírus fertőzést kapott, majd elmaradtak adventi előadásai. Portálunknak december tizennyolcadikán adott interjújában elmondta, hogy a hangja még mindig elváltozott és köhög is.

Brunner Mónika
Kovács Gergő koronavírus fertőzést kapott, de már énekelni szeretne (beküldött kép)

Kovács Gergő énekesért rajongói, kedvelői, ismerősei aggódnak, miután múlt héten bejelentette, hogy koronavírus fertőzést kapott. Lapunknak elmondta, hogy a hangja azóta nem jött rendbe, és köhög is. A betegség Mórágyon, karácsonyi előadása közben, december kilencedikén tört rá, ott kezdte el érezni, hogy rossz a közérzete, és gyenge. 

Elváltozott a hangja és köhög is 

– Kimerültségnek gondoltam, mert az idei adventi időszakban nagyon sok előadásom volt és lett is volna még. A mórágyi előadás után napról napra egyre jobban kezdtem gyengülni, melyek alapján már úgy éreztem, hogy orvosi segítségre lesz szükségem – elevenítette fel a kezdeti időszakot. 

Az orvoshoz december tizenkettedikén kedden ment. Az orvosa a tünetek és a koronavírus teszt alapján állapította meg, hogy Kovács Gergőnek koronavírus fertőzése van. 

– A lehető legrosszabbkor jött a betegség, miután sajnos az idei évre meghirdetett és visszalévő összes adventi és karácsonyi előadásomat le kellett mondanom. Vigasztalásul megtudtam, hogy a vírus szerencsére már nem olyan erős, mint néhány évvel ezelőtt. Valószínűleg ennek is tudható be, hogy most már jobban vagyok. Azonban az utóhatások, mint például a köhögés és a hangi elváltozások tünetei sajnos még sokáig eltarthatnak, de idővel helyre fogok jönni – tette hozzá. 

A koronavírus teszteredménye negatív

Elmondta, hogy a koronavírus teszt eredménye azóta már negatív, ám nagyon sajnálja az összes lemondott előadást és a közönséggel való találkozást, amely még idén, az adventi időszakban várt volna rá. 

Jövőre igyekszem felvenni a kapcsolatot az elmaradt helyszínek művelődésszervezőivel, hogy pótolhassam az elmaradt előadásokat. Mindenkinek boldog, békés és áldott karácsonyt kívánok és leginkább jó egészséget! 

– üzent rajongóinak Kovács Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!