Celebfigyelő

2024.01.25. 12:00

Barabás Évi és Erős Antónia között erős a kötelék

Barabás Évi televíziós személyiség pályája Bonyhádról indult, az RTL Klub országos tévécsatorna arca. Jóban van kolleganőjével, a Kaposvárról tévés karriert építő Erős Antónia híradós műsorvezetővel, az RTL Klub másik arcával. Ezt közös fotóval bizonyítják.

Brunner Mónika

Jóban van Barabás Évi és Erős Antónia, közös fotóval bizonyítják

Forrás: Facebook

Jóban van Barabás Évi és Erős Antónia, az RTL Klub két húzóneve, amelyet közös fotóval bizonyítanak. 

Híradó után, Fókusz előtt ugyanabban a stúdióban. Staféta. Nettivel váltjuk egymást, csak most egy fotóra megálltunk

 – írta Facebook oldalára Barabás Évi, a Fókusz műsorvezetője.

Forrás: Facebook

Az RTL Klub honlapján bemutatja Barabás Évát, aki szülővárosában, Bonyhádon, a Völgység Tévénél kezdte a riporterkedést, műsorvezetést, majd a Paksi Városi Tévénél dolgozott szerkesztő-műsorvezetőként. A Riporter Kerestetik versenyt 1997-ben nyerte meg, majd az MTV Híradó riportere, műsorvezetője lett. Az RTL televíziót 2001 óta erősíti. 

Erős Antóniát is bemutatja az RTL Klub a honlapján. Erős Antónia az RTL Híradó előtt három évig a Kaposvári Városi Televízióban dolgozott riporterként, majd 1995-ben került a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójába.

Amikor 1998 februárjában Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, Erős Antóniára esett a vezetőség választása. Erős Antónia és Szellő István több mint húsz éve alkotnak egy párt, ők a legrégebbi híradós páros a magyar médiatörténelemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!