Celebfigyelő

2024.01.21. 19:13

Barabás Évi hospice betegszoba fenntartásában segít

Barabás Évi, bonyhádi származású műsorvezető, az RTL Klub arca jótékonysági hangversenyen vett részt. Az esemény az Óbudai Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartásáért jött létre.

Brunner Mónika

Barabás Évi a jótékonysági hangversenyen. Fotó: Facebook

A Méltóság hangja című jótékonysági hangversenyen vett részt Barabás Évi január tizennyolcadikán a Müpában, ahol mint elmondta, sírt is, nevetett is. Facebook posztjában beszámol arról, hogy az eseményen körül ölelte a szeretet, a figyelmesség, a megértés és a zene ereje, a méltóság hangja. Akik jegyek vettek a hangversenyre, hozzájárultak az Óbudai Hospice Házban egy betegszoba éves fenntartásához, hogy minél több család kaphasson megfelelő ellátást szerettük életének utolsó időszakában. Barabás Évi ismert emberekkel köszöntötte az új évet a jótékonysági hangversenyen, együtt ünnepelték a hospice alapértékeit, az emberi méltóságot, az életet. 

„Balázs János, Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati! Köszönöm, hogy kaphattam a varázserőtökből! Hogy ismét tudatosulhatott bennem: a tehetség a szeretettel, az adni vágyás erejével mindent megváltoztat, mindent képes szebbé, jobbá tenni. Amit együtt átéltünk tegnap este, tényleg csoda volt, megismételhetetlen" – zárta sorait Barabás Évi a közösségi oldalán. 

A jótékonysági hangverseny a Cziffra György Fesztivál és a Magyar Hospice Alapítvány közös szervezésében valósult meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!