Celebfigyelő

2024.03.21. 12:54

Köllő Babett megmentené az állatmentő farmot

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-televíziós személyiség megmentené a bezárás előtt álló tordasi állatmenhelyet, amelynek működéséhez nincs elég pénz. Kamaszlánya, Milla nyaranta az állatmenhelyen önkéntes.

Brunner Mónika

Köllő Babett és lánya az állatmenhelyen

Forrás: TV2/Ripost

A Fejér megyében, Gyúrón található TordasZoo segítséget kér a közösségi médiában, nem tudják, hogyan, miből működhetnének tovább: 

„Napi 120 kg táp, 2 körbála széna, fél mázsa takarmány, havi 3-400 ezres állatorvosi és gyógyszer költség, 5-600 ezres rezsi, több száz mentett állat és egy lelkes, elszánt, de csodát tenni és lottón nyerni nem tudó csapat” – írták márciusban a közösségi médiában. 

Kiírásukat Köllő Babett is közzétette:

Kérlek segítsetek!

 – írta a posztjához. 

Köllő Babett kamasz lánya, Milla évek óta minden nyáron ezen a tordasi állatmenhelyen önkénteskedik. Számára nem csak egy munka, hanem tanulás is, hogy megtudja, milyen is a megfelelő állattartás. Milla az állatmenhely lakóinak helyeit tartja tisztán, eteti őket vagy épp sétáltatja azokat a négylábúakat, akiket kell. Ha bezár az állatmenhely, Köllő Babett lányának búcsúznia kell azoktól az állatoktól is, amelyeket ismer, gondoz és szeret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!