Celebfigyelő

2024.04.01. 13:56

Barabás Évinek árulta el titkait Szinetár Dóra férje

Makranczi Zalán színművész a bonyhádi származású Barabás Évinek adott interjút a Szinetár családról, anyósáról, apósáról, feleségéről, Dóráról, arról, hogyan illeszkedett be a családjukba.

Brunner Mónika

Barabás Éva, az RTL Klub arca. Fotó: Markovics Gábor

Az RTL Klub honlapján ismerteti, hogy  Makranczi Zalán apósáról, Szinetár Miklósról azt mondta, hogy mindenről tud. Anyósa, Hámori Ildikó az „egész világirodalmat eljátszotta" a Nemzeti Színházban, feleségéről, Szinetár Dóráról pedig azt mondta, hogy a zenés színházról tud mindent. 

Makranczi Zalán és Szinetár Dóra művészházaspár 2022-ben a Sztárban sztár leszek! döntőjén. Fotó: Szabolcs László 

– Nekem, nekünk ez egy ideig nagyon fontos kérdés volt, mindig kérdeztem, hogy hol van a helyem nekem ebben a családban? – hangzott el Makranczi Zalántól az RTL Klub Portré című műsorában. 

Mint azt a kereskedelmi csatorna ismerteti, a színművész jelenleg kilenc darabban játszik, szinkronizál és forgat, ő alakítja az RTL bűnügyi vígjátéksorozatának egyik főszerepét, Dobler nyomozót. Barabás Éva és Makranczi Zalán teljes beszélgetését az RTL streamingfelületén, az RTL+-on lehet megnézni. 

Barabás Évi munkahelyi balesete után már rendszeresen szerepel a képernyőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!