Celebfigyelő

2024.04.09. 12:31

Lezártak Dombóváron egy utcát a Rúzsa Magdi koncert miatt

Várossá avatásának 54. évfordulóját ünnepelte Dombóvár, a város idei első koncertjét Rúzsa Magdi tartotta április hatodikán a dombóvári Művelődési Ház előtti téren. Hatalmas tömeg ünnepelte a Máté- Péter-díjas énekesnőt és az évfordulót. A koncert miatt forgalmirend változás volt a városban, lezártak egy egyirányú utcát.

Brunner Mónika

Hatalmas tömeg ünnepelte az énekesnőt, a koncert miatt lezártak egy dombóvári utcát

Fotó: Ruip Gergő

Rúzsa Magdi fekete-arany ruha összeállításban lépett a színpadra, előadásával elvarázsolta a közönséget. Dombóvár város a közösségi médiában is beszámolt az ünnepi eseményről: „Fergeteges koncerttel ünnepeltük meg Dombóvár Várossá avatásának 54. évfordulóját

Rúzsa Magdolna is közzétette a közösségi médiában a koncertfotókat: „Köszönjük Dombóvár!” – írta a fényképekhez.

Azóta is sorra kapja a gratulációkat, a közönség kommentekben dicséri az énekesnőt. „Eddig nem tudtam, hogy ez ilyen dögös zene! És élőben ilyen fantasztikus éneklés! Szuper élmény volt, köszönjük” – írta Magdinak az egyik rajongója.

Fotó: Ruip Gergő

Egy másikuk pedig így fogalmazott: Isteni volt. Sok koncerteden voltunk. Nálam ez a felsőkategória a magyar zenében. Szeretem a számaidat, a zenekar kiváló. A technika, hang, fény, pontos kezdés, minden megvan. Köszönjük”. 

A Rúzsa Magdi koncert miatt szombaton, a koncert napján lezárták a dombóvári Hunyadi tér Hotel Dombóvár és a Bíróság közötti egyirányú utcát déltől egészen éjfélig. Parkolási lehetőséget a Cirkusztéren, a Vásártéren és az Arany János téren biztosítottak, innen tíz perc alatt volt megközelíthető a koncerthelyszín.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!