Celebfigyelő

2024.04.18. 13:40

Rákay Philip: egy hónap alatt több mint 180 ezer néző

Sorra érkeznek a gratulációk Rákay Philip szekszárdi származású médiaszemélyiség- kreatív producer közösségi médiafelületére a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm kapcsán. Egy hónap alatt több mint száznyolcvanezer néző látta eddig a Petőfi-filmet.

Brunner Mónika

Rákay Philip (középen) a Most vagy soha! című film díszbemutatóján Budapesten a Cinema City Arénában idén márciusban

Fotó: Szabolcs László

Rákay Philip a közösségi médiában tette közzé a számadatot április tizenhetedikén, szerdán: 

„Los Angelestől Székelykeresztúrig, Beregszásztól Sopronig, Budapesttől Palicsig több mint 180 ezer néző látta eddig a Petőfi-filmet, egy hónap alatt! Te köztük vagy?" – kérdezte a filmszerető közönséget Rákay Philip, akinek a bejegyzéséhez azóta is sorra érkeznek a válaszok, a gratuláló kommentek: 

„Igen, láttuk Székelykeresztúron, felejthetetlen élmény volt! Hogy ha újra jönnek, még egyszer megnézem! Köszönjük! – írta az egyik kommentelő. 

Remek, nemzettudatot emelő film. Csak gratulálni tudok hozzá

 – írta másikuk.

„A családdal együtt néztük meg Miskolcon, nagyszerű film volt, a szereplők alakítása, a rendező és a zene fenomenális volt! Köszönet érte" – dicsérte a Petőfi-filmet a néző.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!