Teol.hu videó

2024.04.07. 07:00

Tündérszépek verseny: jelentkezz, mielőtt lekésed! (videóval)

Hamarosan lezárul a jelentkezés a Tündérszépek versenyére, de szerencsére még két hétig lehet jelentkezni. Most a versenyhez szedtünk össze pár tippet nektek, hogy megkönnyítsétek a saját és a stábunk munkáját.

Farkas Eszter

A szépségversenyeken való részvétel izgalmas és inspiráló lehet, de sokan szembesülnek kérdésekkel és kihívásokkal az első fotózásuk során. A Tündérszépek résztvevői számára összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, amikkel segíteni szeretnénk a közös munkát. Az első és legfontosabb tanács, amit mindenkinek meg kell jegyeznie, hogy pontosan érkezzen.

A fotózások időpontjait már jó pár nappal korábban megtudhatják a lányok, így fontos, hogy előre tervezzenek és ne késsenek el. Persze mindenkinél közbejöhet valami, de kérünk mindenkit, hogy ezt jelezzék időben a szervezőknek, lehetőleg még előző nap.

Tóth Viràg Evelin a Tündérszépek verseny fotózásán. Fotó: TEOL

A fotózásokra három különböző szettet kérünk, ami a verseny kiírásában és a tájékoztató e-mailben is szerepel. Bikiniben, sportos és elegáns ruhában kell majd a fényképezőgép elé állni. Érdemes mindhárom opcióból egy-egy plusz darabot hozni, mi szívesen segítünk akár a választásban is. Így nem fog gondot okozni a váltás, és minden esetben tökéletesen fel tudnak öltözni. A smink és a frizura miatt sem kell aggódni, ugyanis profi stábunk a fotózások alatt végig segíteni fog.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Tündérszépek verseny – mindenben segítünk!

Nagyon fontos, hogy bízzatok magatokban! Stábunk mindent megtesz azért, hogy a legelőnyösebb megjelenést és formát hozzuk ki belőletek. Ne féljetek kommunikálni velünk, ha valamilyen kívánságotok vagy ötletetek van a fotózással kapcsolatban, szívesen meghallgatjuk. A legjobb eredményeket akkor érjük el, ha együtt dolgoztok a stábbal és nyíltan megosztjátok a gondolataitokat.

Természetesen, azért vagyunk, hogy válaszoljunk minden kérdésre. Mi, szervezők mindenben segítünk, legyen szó a fotóstúdió megtalálásáról vagy éppen a szettválasztásról. 

Ne habozzatok feltenni bármilyen kérdést, hiszen a segítségünkkel könnyebben és magabiztosabban mozoghattok a fotózáson.

Végül, de nem utolsó sorban: érezzétek jól magatokat! Minden résztvevő számára fontos, hogy magabiztosan érezze magát a fotózások során. A sminkes, a fodrász, a fotós és az egész csapat azon dolgozik, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön. Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy részt vegyetek egy profi fotózáson, és megmutassátok magatokat a világnak.

A nevezéssel kapcsolatos tudnivalókat itt találod!

Nemrégiben Rebeka állt a kameránk elé, akinek a stílusa kicsit fiúsabb, merész megjelenésével és magabiztos fellépéssel varázsolta el stábunkat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!