civilek

2018.03.27. 10:39

Új elnök vette át a stafétát a Paksi Kertbarátok Egyesületében

Vida Tünde

Nyiratiné Nász Rózsa vette át a stafétát Pupp Józsefnétől a Paksi Kertbarátok Egyesülete élén. Az új elnök már az alapítás évében csatlakozott a civil szervezethez, és tanácsaival, munkájával folyamatosan támogatta, segítette elődje, illetve a kertbarátok munkáját. A vezetőváltásról az egyesület közgyűlése hozott határozatot, majd ezt követően mutatták be azt a kötetet, amely a szervezet alapításának huszadik évfordulójára készült.

Nyiratiné Nász Rózsa A szerző felvétele

Az Aki a virágot szereti/20 éves a Paksi Kertbarátok Egyesülete című kiadvány kétszáz példányban készült. A könyvet Herczeg József, Paks korábbi polgármestere, képviselő, valamint Faller Dezső, volt önkormányzati képviselő méltatta, a visszaemlékezést saját élményeiket megtűzdelve.

A könyvben a Paksi Kertbarátok Egyesületének fotókkal, újságcikkekkel illusztrált története mellett huszonegy egyesületi tag emlékei kaptak még helyet. A jubileumi kiadvány megjelenését az önkormányzat közművelődési, kulturális és társadalmi kapcsolatok bizottsága pályázat útján támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában