Gazdit keresünk!

2019.01.16. 18:10

Három tüneményes ebnek keresnek új otthont

TEOL

Fotó: Beküldött képek

Billy egy idős nénié volt, aki megromlott egészségi állapota miatt sajnos már nem tud gondoskodni róla. A beagle és tacsi keverék, tíz év feletti kan kutyus jól bírja a cicák társaságát, chippelve van, minden oltást megkapott. Jelenleg szedresben ideiglenes befogadóknál él. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Billy

Picur szerető, gondoskodó családnál született, ahol csak a magas eblétszám miatt nem tudják megtartani, ezért keresnek neki új gazdikat. Olyanok jelentkezését várják, akiknél legalább olyan jó dolga lesz a négy hónapos vizsla és golden retriever keverék kutyusnak, mint náluk. Az eb szobatiszta, zsenge kora miatt egyelőre lakásban tartásra ajánlják. Kötelező oltásait megkapta, rendszeresen féregtelenítve van. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Picur

Finette, a KIRA Völgységi Kutyamentő Egyesület védence, jelenleg testvéreivel együtt ideiglenes befogadóknál él, ahol két kisgyerek is van, tehát nyugodt szívvel ajánlják őt akár gyerekes családba is. Minden oltását megkapta, chipezve van. Fontos, hogy ivartalanításra kötelező visszavinni a menhelyre. Kizárólag olyan családba adják, ahol tisztában vannak azzal, hogy nem marad örökre kiskutya, legalább 10-15 évig gondját kell viselni. Bonyhádról és a környékről várják a jelentkezőket. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Finette

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában