Tündérszépek

2019.04.17. 16:20

Tolna megyei lány lett a régió legszebbje olvasóink értékelése alapján

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk második, regionális fordulója.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Olvasóink április 14. éjfélig értékelhették Tolna, Baranya és Somogy megye szépségeit a korábban már megismert képek és videók alapján. A Tündérszépek szépségverseny második fordulójában minden megyéből négy lány mérette meg magát.

Régiónkban a szavazóktól Szarkali Ilona (Tolna) kapta a legmagasabb értékelést, nem sokkal lemaradva mögötte Fábián Evelin (Baranya), valamint Marosvári Dóra (Somogy) végzett és jutott tovább. A szakmai zsűri döntése alapján pedig a Tolna megyéhez, azon belül Dombóvárhoz sok szállal kötődő Somogyvári Dalma (Baranya) teheti magát próbára az országos fordulóban. Mindannyiuk nyereménye 50 ezer forintos vásárlási utalvány.

Az utolsó megmérettetés április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit a 13 megye legszebb lányaira. A Tündérszépek szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét ezúttal a szakmai zsűri választja majd ki, arról viszont olvasóink szavazatai döntenek majd, hogy ki nyerje meg a közönségdíjat.

Az országos forduló indulásáig is érdemes naponta visszatérni oldalunkra, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában