Gazdit keresünk!

2019.07.04. 13:00

A szekszárdi menhely védencei felelős befogadókra várnak

Gazdit keresünk! rovatunkban most négy cicát és egy ebet, a szekszárdi menhely védenceit ajánljuk olvasóink figyelmébe, remélve, hogy sikerül egymásra találnia gazdinak és kedvencnek.

TEOL

sdr

Fotó: TEOL

Madárka egy tüneményes, négy hónapos, cirmos cicalány. A nevét onnan kapta, hogy három napot töltött Szekszárdon egy fán rekedve, azon is egy madárfészekben ücsörögve, keservesen nyávogva. Végül a tűzoltók segítették ki szorult helyzetéből, így került a szekszárdi menhelyre. A dorombolós, játékos, mozgékony bundás most szerető gazdira vár. Külső és belső féregtelenítésén már átesett. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Madárka még a fészekben. Beküldött kép

Csupi és Micike testvérek, a lányok mindketten befogadóra várnak. Két hónapos játékos kölykök még ők is. Gyerekekhez és ebekhez szokott jószágok, egy családban nagyon jó helyük lenne. Külső és belső féregtelenítésen átesve várják, hogy jelentkezzen értük új, felelős gazdijuk. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Csupi és Micike. Fotó: Beküldött kép

Fokker négy hónapos, Szekszárdon mentett leányzó. Nevét azért kapta egy repülőgép márkáról, mert egyszer egy madár után vetette magát az emeleti ablakból, és néhány métert „repült” is. Szerencsére nem lett komolyabb baja, egészséges, aranyos cicus, aki megtanulta, hogy nem igazán érdemes az ablakból kiugrálni. Külső és belső féregtelenítésen átesve várja, hogy befogadják. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Fokker Fotó: Beküldött kép

Csokinak, a tíz hónapos vizsla-labrador keverék lánynak aktív, felelős gazdát keresnek a szekszárdi menhely önkéntesei. Nagyon kedves, barátságos, okos, aktív eb, szeret mozogni, ezért napi foglalkozásra és sétára van szüksége. Oltásokkal, mikrochippel, ivartalanítva viheti haza jövendőbeli gazdija. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Csoki. Fotó: Beküldött kép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában