napközis tábor

2019.08.20. 15:15

Habpartival zárult az egyhetes program

Brunner Mónika

Forrás: Beküldött kép

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Varsádért Ifjúsági Klub nemrégiben egyhetes nyári napközis tábort szervezett helyi iskolás gyermekek számára, az elmúlt év sikerén felbuzdulva. Az identitást erősítő nyári napközis tábor színes programjain összesen huszonhat gyerek vett részt, tájékoztatott Andrási Zoltánné polgármester.

A programok közül a játékos vetélkedők és a kézműves foglalkozások mellett kiemelt három kirándulást is, amelyeken a gyerekek új élményekkel gazdagodtak.

Mint elmondta, egyrészt kerékpártúrán ismerkedhettek a Paksi járásban található Sárszentlőrinc nevezetességeivel. Buszos kirándulásuk során felfedezhették Bonyhád kulturális értékeit, valamint kipróbálhatták a közelmúltban felújított Sötétvölgyi játszótér adta lehetőségeket.

– A tábort a már évek óta hagyománnyá vált nyárbúcsúztató gyereknappal zártuk le, ahol a Szekszárdi Tűzoltók által biztosított habparti igazi felüdülést jelentett az augusztusi kánikulában – mondta Andrási Zoltánné polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában