tündérszépek

2019.08.09. 15:30

Jobban megismerte magát a versenynek köszönhetően

Fekete Dávid

Fotó: Mártonfai Dénes

Mind az emberekkel való kapcsolatait, mind önmagát fejleszteni tudta a megmérettetésnek köszönhetően Száraz Hanna, akit a Tündérszépek első versenyén a szakmai zsűri juttatott tovább a regionális fordulóba. A próba most újra elindult.

A fiatal gimnazista lány elmondta, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapott a verseny alatt, ezeket felhasználva fejleszti önmagát. – Nemcsak új embereket ismertem meg, de csodás fotókat is kaptam. A fotózás volt a legizgalmasabb része a versenynek, nagyon élveztem, felejthetetlen élmény volt – mesélte.

Ha változtathatna valamin, azt a szavazás módján tenné. – Mind tudjuk, hogy a szépségen túl nagyobb jelentősége volt annak, hogy ki mennyi ismerősét tudta mozgósítani. Nagyobb hangot adnék a szakmai zsűrinek – mondta. Ezzel egyébként beletrafált az idei versenykiírás egyik legnagyobb újításába, idén ugyanis a megyei válogató során három lányt egy szakmai zsűri juttat tovább, a közönség pedig egy csinos hölgyet választ ki.

A szekszárdi lány tanácsot is adott az új jelentkezőknek: – Csak magabiztosan. A fényképezőgép előtt látszik, ha valaki félénk. Nem kell annak lenni, hidd el, hogy szép vagy, hiszen mindenki gyönyörű.

Újítás még idén, hogy akár saját portfólióval is lehet nevezni, valamint a legszebb lányok ezúttal felkészítőtáborban és show-műsorral egybekötött döntőn vesznek részt.

A versenyre ITT jelentkezhetsz, ha te is szeretnéd megmérettetni magad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában