Babits Nyugdíjas Klub

2019.09.27. 10:30

A klub születésnapját ünnepelték

Foray Nándor

2019.09.15 Szekszárd, Szekszárdon Babits Mihály Kulturális központban a Szekszárdi Nyugdíjas Egyesület 20 éves évforduló alkalmából összejövetelt szervezett. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Húszéves jubileumot ünnepelt a Babits Nyugdíjas Klub csütörtökön a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében. Mint a klub vezetője, Dózsa Gyuláné ismertette, a nagyszabású, zenés-táncos évfordulós ünnepségre 210 vendég, tíz másik klub volt hivatalos. Köszöntötte a vendégeket Ács Rezső polgármester és Zsikó Zoltán, a központ igazgatója is.

Terített asztalok, gyönyörű virágcsokrok, színes lufik és szép ajándékcsomagok látványa fogadta a vendégeket a Babits Nyugdíjas Klub születésnapján. A hangfalakból lágy muzsika szólt. Az idősek nem érték be a köszöntőkkel és a közös ebéddel, kórusdalt és színielőadást is bemutattak, valamint elhangzott Móra Magda „Az út felén túl” című költeménye. Egy zenei stílusváltás nyomán a mulatság össz­népi tvisztelésbe torkollt.

Dózsa Gyuláné szerint a klub jól működik, egyetértés és segítőkészség jellemzi, a taglétszám évről évre nő. Elismeréssel gondol az önkormányzat nagymérvű támogatására. Ács Rezső is megerősítette, hogy az Idősbarát Díjért, melyet az önkormányzat kapott, sokat kellett tenni.

A borítóképen a Babits Nyugdíjas Klub vezetője, Dózsa Gyuláné látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában