még lehet jelentkezni

2020.02.07. 11:30

Keressük az Év párját

A következő napokban még lehet jelentkezni az Év párja játékra. Megéri, hiszen a nyeremény egy badacsonyi wellnessüdülés.

Hanol Erzsébet

Idén is nagy népszerűségnek örvend a Tolnai Népújság és a Teol.hu közös játéka, amelyben az Év párját keressük. Még nincs késő jelentkezni: azon Tolna megyei párok nevezését várjuk, akik 2019-ben kötöttek házasságot, és szeretnék megmutatni a nagy napon készült, számukra legkedvesebb fotójukat. A képet IDE kattintva tudják feltölteni, és szavazni is itt lehet.

Megéri játszani, hiszen értékes nyeremények várnak a legtöbb voksot gyűjtő párra. Az első helyezett a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spában tölthet el két éjszakát. Az utalvány félpanziós ellátást, wellnesshasználatot és egy háromtételes borkóstolót kínál. A második és a harmadik helyezett gyertyafényes vacsorán vehet részt, előbbi 20 ezer, utóbbi 15 ezer forint értékű utalványt nyer. A fotókat 2020. február 13-án 12 óráig lehet feltölteni, illetve szavazni is addig lehet. Az eredményhirdetés február 14-én lesz.

Bán Csaba és Bán-Feller Judit. A tavalyi győztes pár remekül érezte magát a badacsonyi szállodában, szerintük megéri játszani

Tavaly a dombóvári Bán Csaba és Bán-Feller Judit lett az Év párja, és akárcsak az idei nyertes, ők is a badacsonyi hotelben tölthettek el néhány napot. A páros hölgy tagja elmondta, nem csalódtak, nagyon jól érezték magukat a szállodában. Olyannyira, hogy utána másnak is vettek ajándékba ott beváltható utalványt. Tehát buzdítja a tavaly házasságra lépett párokat, hogy jelentkezzenek.

A győzelmet hozó fotójuk kapcsán elmondta, hogy a férje tűzoltó, és mindenképpen szerettek volna képet készíteni a dombóvári laktanya területén, ahol a magasból mentő szert is „bevetették”. Készültek képek focipályán, valamint Bikalon is, de mivel ez volt a kedvenc, ezzel neveztek. A képet megosztották közösségi oldalakon, több csoportban is, így végül nemcsak ismerősök, hanem ismeretlenek is szavaztak rájuk. Pedig eleinte nem is vették komolyan a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában