Babits Nyugdíjas Klub

2020.02.27. 12:30

Sejk és kalauznő is érkezett a farsangi mulatságra

A Babits Nyugdíjas Klub farsangi ünnepségét tartották tegnap a kulturális központ rendezvénytermében, Szekszárdon.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes

Ferencz Árpádné elnökhelyettes lapunknak elmondta, hogy a körülbelül száznegyven fős vendégsereg között vidékiek is szép számmal képviselték magukat. A farsangi jelmezek változatosak voltak: a bohóctól kezdve, pálmafának, kaktusznak, kalauznőnek, rendőrnőnek, Ludas Matyinak, cigány lánynak- és fiúnak öltöztek a nyugdíjasok.

Az eseményen tiszteletét tette többek között Ács Rezső polgármester és a Babits kulturális központ igazgatója, Zsikó Zoltán. Az egész napos rendezvény, a köszöntő után ünnepi ebéddel folytatódott, aztán kezdetét vette a mulatság, amely egészen estig tartott. Volt tombola, értékes nyereményekkel. A kulturális központtól például egy nagy, minden földi jóval ellátott ajándékkosarat kaptak, amit főnyereménynek sorsoltak ki.

– Ez már sokadik farsangi ünnepélyünk, legalább a tizenötödik. Minden évben összegyűlünk, mert sokan vagyunk, szeretünk mulatni, énekelni, táncolni – mondta Ferencz Árpádné. A zenét a Pusztahencséről érkezett Vörös József szolgáltatta, de fellépett a nyugdíjas klub kórusa, és egyik tagjuk, Barkóczi Erzsébet is.

Borítókép: Változatosak voltak a farsangi jelmezek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában