A hónap fogása

2020.08.17. 18:10

Átvették nyereményüket a nyertes horgászok

TN

20200817_díjátadó_Szekszárd_A hónapfogása díjátadója Jakbb Jolán, Balogh Erik nyerteseknek Finta Viktór főszerkesztő_MD_TN

Fotó: Mártonfai Dénes

Honlapunkon, a teol.hu hírportálon új verseny indult nemrégiben. A Hónap fogása című játékunk első, júliusi fordulója lezárult, hétfőn Balogh Erik és Jakab Jolán átvette szerkesztőségünkben a Tímár Mix által felajánlott ötezer forint értékű horgász ajándékcsomagot. A második helyezett Bán József most nem tudott eljönni Pusztahencséről, ő egy másik időpontban veheti át jutalmát.

Balogh Erik, Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője és Jakab Jolán. Fotó: Mártonfai Dénes

A verseny természetesen folytatódik a Teol.hu hírportálon. Már keressük augusztus legszebb, legnagyobb, vagy épp legritkább fogásait, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Töltse fel a www.teol.hu/ahonapfogasa/ oldalunkra nagy fogását, és nyerjen! Az augusztusi forduló 3 legnépszerűbb képe 5000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ér a Tímár Mix jóvoltából. Az első helyezett fotó beküldője ezenfelül egy darab Quechua horgászszékkel lesz gazdagabb. A beküldési határ­idő: augusztus 31., 12 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában