erdmények

2020.09.07. 16:04

Ők A hónap fogása játékunk augusztusi nyertesei

A Tolnai Népújság és a teol.hu játékában arra biztatjuk a Tolna megyei horgászokat, hogy mutassák meg büszkeségeiket olvasóinknak, akik portálunkon szavazhattak is a fotókra.

TEOL

A verseny augusztusi fordulójában a harmadik helyet szerezte meg Tóth Krisztián (112 szavazat), aki ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomagot nyert, ahogyan a második helyezett Bán Bence is (126 szavazat). A képzeletbeli dobogó legfelső fokára Horváth Ferenc Regő állhatna fel 196 szavazattal. Az ő nyereménye is egy ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag, valamint egy Quechua horgászszék. Gratulálunk!

Horváth Ferenc Regő fogása a bajai Warali-tóhoz köthető. Mint azt beszámolójában írta, az új feeder botja felavatása sikerült ilyen remekül, a képen szereplő csodaszép 9,7 kilogrammos pontyocska gondoskodott arról, hogy emlékezetes legyen a nap. A csalikat Nagy Viktor horgászmentor barátjától kapta.

Horváth Ferenc Regő. Fotó: Beküldött kép

Bán Bence fotóján eddigi horgász pályafutása legnagyobb forgásával, egy 4,6 kilogrammos ponttyal szerepel, amelyet Ráckevénél fogott ki. Hangsúlyozta, nagyon büszke rá.

Bán Bence. Fotó: Beküldött kép

Tóth Krisztián Székesfehérvárnál egy kiszámíthatatlan és szeszélyes bányatavi horgásztúra során tett szert a szép fogásra. A sziklafal lába alól sikerült ezt a gyönyörű és hibátlan tövest szákba terelni. Megdolgozott érte, a hal fárasztását víz alatti akadok, bokrok és szikladarabok nehezítették.

Tóth Krisztián. Beküldött kép

A verseny még nem ért véget, hamarosan folytatódik a szeptemberi fordulóval (szeptember 8-án, 12 órától lehet jelentkezni)!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában