Gyermekmosoly 2020

2020.10.30. 12:30

Már lehet a mosolygós gyermekekre szavazni

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

A Gyermekmosoly fotópályázatunk 2019-ben legtöbb szavazatot kapott gyerekek a 0-3 éves korosztályban a medinai Kamenszki Letti, a 4-7 éves korcsoportban a tolnai Somogyi Dominik Soma voltak.

– Amikor megnyertük a versenyt, Letti nem járt közösségbe, tehát nem kapott annyi visszajelzést – mondta lapunknak Kamenszki-Benke Szabina, a kislány édesanyja. – Most már ovis, kiscsoportos, szeptemberben kezdte. Amikor meglátta, hogy a lapban nemrég újra közölték a fotóját, annyit kérdezett, hogy megint nyert-e.

2019-ben harmadszor indultak a fotópályázaton, először harmadik, majd második, tavaly pedig az első helyen végeztek. Döntően azért neveztek, hogy a „dédik” lássák a Népújságban a kislány fotóját, az idén azonban átadják a lehetőséget másoknak.

A 4-7 éves korcsoport tavalyi győztese a 6 éves tolnai Somogyi Dominik Soma, aki akkor a harmadik alkalommal nyerte meg a fotópályázatot.

– Mivel már háromszor is nyertünk, az idén nem indulunk – mondta Müller Szilvia, az édesanyja. – Sajnos voltak, akik azt híresztelték rólunk, hogy nem egyértelműen mi nyertünk, de ezekkel a véleményekkel nem foglalkoztunk, hiszen aki akart, szavazott, és mi kaptuk a legtöbb szavazatot. Dominikot leginkább az érdekelte, hogy szépnek tartják, és ha szép, akkor kap ajándékot.

Mint ismert, az idén is keressük Tolna megye legcukibb gyermekeit. A verseny már elkezdődött a TEOL.hu hírportálon, majd a 30 legnépszerűbb gyermek fotójával a megyei napilapban folytatódik az értékes nyereményekért. Nevezni november 12-én délig lehet, két korosztályban. A képekre szavazni ugyanebben az időszakban, a nevezést követően azonnal lehet, így érdemes mielőbb feltöltenie gyermeke fotóját.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában