a hónap fogása

2020.11.09. 19:10

Egy gyönyörű süllő nyerte az októberi fordulót

TEOL

Októberben is arra invitáltuk a Tolna megyei horgász sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, legszebb fogásaikat, és írják meg legjobb történeteiket, horgászélményüket, cserébe értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, feltéve, ha az internetes játékunkban a legtöbb szavazatot begyűjtik. A szavazás lezárult, mutatjuk a győztes pályázatokat.

Az első helyen Schmidt Péter és fia, Peti által nevezett fotó végzett 269 szavazattal. A süllő a mucsi horgásztavon akadt horogra egy októberi hétvégén. Apa és fia élő csalit használt, a kíméletes fárasztás és szákolás után a Halak királyát megszabadították a horogtól, majd a fotózást követően visszaengedték a tóba. Az 5.000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomagon túl, egy darab 20 literes Quechua hűtőtáskát is nyertek. A nagy fogásról már portálunkon is beszámoltunk, a cikk IDE kattintva olvasható.

Meg nem mérték a súlyát, de látszik, hogy valóban a süllőkirály akadt horogra (Fotó: Kemler János)

Az ifjú gyönki pecás, Németh Bence szerezte meg a második helyet élete első harcsájával, melyet szintén Mucsiban akasztott. Pályázatára 144 voks érkezett. Jutalma egy 5.000 forint értékű Tímár Mix Kft. által biztosított ajándékcsomag.

Bence boldogan mutatja első harcsáját (Fotó: Beküldött kép)

Bence nagypapája, Laki Imre sem távozik üres kézzel, 9.20 kilós pontya ugyanis kereken 100 szavazattal felfért a dobogóra. Ezt a halat a simontornyai Hegyi-tóból emelte partra. Nyereménye szintén egy 5.000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag.

Beküldött fotó

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket hamarosan értesítünk nyereményükről és a díjátadóról.

A horgászoknak szóló nyereményjátékunk még folytatódik. Nevezni új fogásokkal ugyan már nem lehet, de a havi dobogósok hamarosan megmérkőznek Az év fogása címért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában