Folytatódik a játék

2020.11.16. 18:10

Elindult a szavazás: kié lesz az év fogása?

TEOL

Forrás: MW

A hónap fogása játékunk lezárását követően a következő két hétben az év fogását keressük!

Az elmúlt négy hónapban arra kértük a megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket: kerestük a legnagyobb vagy épp legritkább fogásokat, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Az online olvasók szavazatai alapján pedig havonta jutalmaztuk a hónap legjobbjait: a három legnépszerűbb fogásról fotót beküldőket értékes nyereményekkel leptük meg.

Novemberben újabb szavazásra invitálunk. A tét, kié lesz Az év fogása cím. Az elmúlt négy hónap dobogós fogásai újra versenybe szállnak, hogy végső győztest hirdessünk. Újra az olvasók szavazataiért verseng majd a júliusi megmérettetésen elsőként záró Balogh Erik, az augusztusban a legjobbnak bizonyuló Horváth Ferenc Regő, a szeptemberi győztes, Császár Soma és az októberben a hónap halát megszákoló Schmidt Péter.

A jutalmazás most sem marad el: a legtöbb voksot kapott fotó beküldője egy emlékdíjjal lesz gazdagabb!

November 16-án délben a szavazás elindult. Add le szavazatodat mielőbb, és szólj bele a verseny alakulásába! Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet november 30-án 12:00 óráig. A játék során egy képre csak egy szavazat adható!

Az Év fogása 2020 játékunkban november 30-án, 16:00 órakor hirdetünk eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában