Generációk Parkja

2020.11.24. 12:30

Tereprendezés miatt zárták le az új játszóteret

Szepesi László

2020118_Megvolt a műszaki átadás a Generációk Parkjában, a kivitelező - T-BUILD Kft. - jó minőségben, határidőre elkészült a munkával. Még vár egy kis parkosítás a Barátság utcai területre, majd azt követően birtokba vehetik kicsik és nagyok, fiatalok és idősek

Fotó: Mártonfai Dénes

Májusban kezdődött a Barátság utcában a város legnagyobb, bő háromezer négyzetméteres játszótere, a Generációk Parkja építése. A T-Build Kft. a vállalt féléves határidő alatt elkészítette, s a gyerekek már használatba is vették. Van hat méteres csúszdatorony, seregnyi játék, vizesblokk, s hogy a város más részéről autóval érkezők ne okozzanak az ott lakóknak gondot, épült parkoló is.

A játszótér tesztelésében részt vett az építő cég ügyvezetője, Tamás István is. Közelben laknak, a gyerekkel odajárnak – mondta –, s látja, hogy hatalmas sikere van a játszóparknak, több ilyen kellene a városban.

Múlt héten viszont a Generációk Parkja zárva volt. Rozinka Attila, az önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóságának vezetője elmondta, utómunkák folynak, s hogy a gépek ne veszélyeztessék a gyerekeket, lezárták a parkot. A tereprendezés, növények telepítése, füvesítés az önkormányzat dolga, amit ezen a héten fejeznek be. Utána újra a gyermekeké a tér. Egyedül a vizesblokk nem lesz télen nyitva, azt tavasztól lehet majd használni.

Borítóképünkön: átmenetileg munkagépek foglalták el a játszóparkot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában