karácsonyi adomány

2020.12.19. 13:00

Megajándékozták a gyermekotthont a városvédők

Ajándékcsomagokat nyújtott át a Hétszínvilág Otthonnak a Szegzárdi Városvédők elnöke, Szabó Balázs pénteken.

Foray Nándor

Fotó: Makovics Kornél

Rengeteg gyümölcs (banán, narancs, alma), édességek, játékok, készségfejlesztő tárgyak, ceruzák, kifestők és rajzlapok tartoztak a csomagokba. Szabó Balázs adományozása már hétesztendős hagyománnyal bír. A gyerekek saját maguk által készített festménnyel adtak hálát a törődésért.

Szabó az ajándékozás után azt nyilatkozta: jó érzés, hogy ezekben a koronavírus-járvány sújtotta, nehéz időkben is segíteni tudtak rászorulóknak. Régóta szívügye ez a kezdeményezés, és megígéri, hogy amíg ereje engedi, minden karácsonykor törekszik boldogabbá tenni a gyermekeket.

Köszönetet mondott a Suzuki Bartának, a GyűszűBirtoknak, Éger László volt válogatott labdarúgónak, Vizi Hajnalkának, az Összefogás a városunkért civil szervezet alelnökének, a városvédőknek és mindenki másnak, aki támogatta az idei adományozást. Szolidaritásuknak köszönhetően összesen több százezer forint értékben sikerült ajándékcsomagokat összeállítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában