Az év fogása

2020.12.17. 18:10

Tízéves gyönki diák kapta a legtöbb szavazatot

Foray Nándor

Fotó: Makovics Kornél

Átvette Az év fogásáért őt megillető emlékdíjat a tízéves gyönki tanuló, Németh Bence csütörtökön, a Tolnai Népújság szerkesztőségében. Afrikai harcsájával vívta ki a legtöbb szavazatot.

A hónap fogása elnevezésű nyereményjáték kereteiben nagy, szép, vagy érdekes Tolna megyei fogásokról várta a jobbnál jobb fényképeket és horgásztörténeteket a Teol.hu hírportál. Az olvasók szavazhattak, és meg is tették. Négy hónap leforgása alatt ötvenkét pályázatra 3569 voks érkezett be, aminek folyományaként három darab Quechua hűtőtáskára, egy Quechua horgászszékre és összesen hatvanezer forintnyi Timár Mix ajándékcsomagra tehettek szert a nevezők.

Novemberben már Az év fogása címért mérettettek meg A hónap fogása játék dobogósai. Az olvasók döntésének értelmében pedig Németh Bence, a tízesztendős gyönki általános iskolás fiú lett a végső győztes, Az év fogása cím birtokosa. Mucsiban fogott, öt-hat kilogrammosnak saccolt afrikai harcsájával tudniillik hetvenöt szavazatot érdemelt ki.

Az ifjú gyönki horgász a harcsával Fotó: Beküldött kép

Ám nemcsak Mucsiban, hanem Tolnanémediben és más vizeken is szoktak horgászni nagypapájával. Négyéves kora óta kedvelt időtöltése a pecázgatás, engedélye is van rá. Horgászversenyeken első és második helyezett is volt már. Mostani hetvenöt szavazatával megelőzte a negyvennégy voksot szerzett Balogh Eriket és a harmincöt szavazatos Laki Imrét is. Az év fogásáéért emlékdíjjal jutalmazták csütörtökön délután a Tolnai Népújság szerkesztőségében.

Bence azt mondta: jó érzés a győzelem, nem számított rá. Papája megjegyezte, a folytatáshoz minden rendelkezésre áll: az engedély, a felszerelés és a család támogatása.

Borítóképünkön: a győztesnek járó emlékdíjat Finta Viktor, a Tolnai Népújság főszerkesztője adta át Németh Bencének

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában