jótékonysági akció

2020.12.03. 12:30

Várjuk a cipősdobozokat a szekszárdi sajtóházban is

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

A Baptista Szeretetszolgálat immár tizenhetedik alkalommal hirdette meg nagyszabású Cipősdoboz jótékonysági akcióját, melynek keretében nélkülöző gyermekek részére gyűjtenek adományokat, hiszen több tízezer közülük kizárólag a Cipősdoboz Akciónak köszönhetően kap ajándékot az ünnepek alkalmából. Az idei évben a kezdeményezéshez csatlakozott a Mediaworks is, hiszen vállalatunk társadalmi szerepvállalásának egyik legfontosabb pillére a segítségnyújtás.

A pandémia okozta helyzet, illetve a világjárvány második hulláma még nagyobb terheket és megpróbáltatásokat jelent mindenkinek, így minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra. Ennek okán a vállalat nem csak médiafelületekkel, hanem országszerte gyűjtőpontok kialakításával járul hozzá az akció sikerességéhez, amelyben számítunk kollégáink közreműködésére is. Az országos együttműködés részeként a megyei ügyfélszolgálatokon, valamint budapesti irodaházainkban állítunk fel gyűjtőpontokat, ahol kollégáink, olvasóink leadhatják adományaikat. Aki személyes ajándékkal szeretne mosolyt csalni egy rászoruló kisgyermek arcára, csupán egy cipősdoboznyi adománnyal is akár megteheti, amely szép és hasznos dolgokat (játék, írószer, higiéniai eszköz, édesség, könyv) rejt magában. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát, például: „fiú 10”″vagy „lány 6”.

Tekintettel a járványügyi korlátozásokra, a Baptista Szeretetszolgálat megteremtette az online segítségnyújtás lehetőségét is: a https://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz/ oldalon keresztül játékokat lehet adományozni online, a http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon pedig egyéb hasznos felajánlásokkal; többek között édesség és higiéniai eszközök vásárlásával lehet támogatni az akciót, valamint él a 1355-ös adományvonal is.

A sajtóházban, a Liszt Ferenc tér 3. szám alatt december 15-ig gyűjtjük az adományokat, melyeket aztán eljuttatunk a Baptista Szeretetszolgálathoz.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában