Szépségverseny

2021.01.18. 19:10

Elindult a Tündérszépek 2021 fotózása

TEOL

Fotó: TEOL.hu

Az elmúlt napokban megkezdődött a Tündérszépek 2021 szépségverseny megyei döntőjébe behívott lányok fotózása.

Az első alkalommal két igen fiatal, bájos hölgy állt Mártonfai Dénes, a Tolnai Népújság fotóriporterének kamerája elé. A lányokról – a verseny kiírása szerint – sportos és alkalmi ruhában, valamint bikiniben készültek jobbnál jobb képek.

A dombóvári Varga Zsófi Réka még nem töltötte be a 18. életévét, ő édesanyjával érkezett, míg a 20 éves dunaföldvári Vicsik Tündét ikertestvére kísérte el a portfólió fotózásra. Köszönet a helyszínért a szekszárdi Bodri Pincészet és Szőlőbirtoknak!

Az első fotózási nap remek hangulatban telt, a kezdeti drukk után az ifjú hölgyek felszabadultan álltak a kamera elé. A „munka” egyes pillanatairól a galériában mutatunk úgynevezett werk-fotókat, a lányok portfóliói február 15-től lesznek láthatóak a TEOL.hu-n és a Tolnai Népújság oldalain.

A Tündérszépek 2021 megyei döntőjének mezőnye szépen gyarapodik, de még mindig lehet jelentkezni. Legyél Te 2021 Tündérszépe, és nyerd meg a modellszerződést, az autóhasználatot vagy a több értékes nyeremény egyikét! Jelentkezz még ma!

Borítóképünk: A Tündérszépek 2021 megyei döntőjének fotózása a Bodri Birtokon zajlik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában